Rreth

About me

Udhëheqja, përvoja dhe vizioni për një të nesërme më të mirë

Prezantohem sot te Vau Dejës, si përfaqësuese e një fryme të re, si përfaqësuese për rininë, si vajzë, si përfaqësuese e gjinisë femërore, si një personalitet me bindje të djathta, por i hapur dhe bashkëpunues me të gjitha këto. , parimi i të cilit në jetë kanë meritokracinë dhe dashurinë për vendin. Jam i bindur që jemi mazhorancë dhe të gjithë së bashku mund të sjellim një standard krejt tjetër të vetëqeverisjes vendore, ndaj ju bëj thirrje të gjithëve, bashkëqytetarëve të mi të Bashkisë Vau Dejë, në datën 14 maj:
Voto numrin 1 Klomentina Drini
Partia Demokratike e Shqiperise

Klomentina Drini

Thuaj po demokracisë.

Demokracia është një sistem që fuqizon qytetarët të kenë një zë në qeverinë e tyre

Thuaj po, për një të ardhme më të mirë për veten tuaj

Liria është gurthemeli i një shoqërie demokratike dhe i lejon individët të shprehin veten, të ndjekin ëndrrat e tyre

Thuaj po zhvillimit

Zhvillimi ofron mundësi për avancim ekonomik, lëvizshmëri sociale dhe një standard më të mirë jetese për të gjithë qytetarët.

Krijimi i një zëri për ju në qeveri

Kandidatja e PD-së për zgjedhjet e 14 majit është një emër i njohur edhe për arritjet në karrierën e saj personale. Studimet e larta i ka kryer në degën e informatikës, ndërsa ka magjistruar profesional në fushën e administrimit të biznesit. Gjatë viteve të fundit zonja Drini ka qenë në pozicione të larta drejtuese në fushën e administratës në bizneset private por edhe në administratën vendore. Angazhimi i saj është vlerësuar nga organizata të ndryshme ndërkombëtare, duke përfshirë punën e admirueshme që ka bërë për komunitetin e zonës. Me kandidimin e saj, Klomentina Drini do të përcjellë vlerat e qytetarisë, angazhimin serioz dhe ndihmën e pakursyer për bashkëqytetarët e saj.

About me

Shkova te Shkolla e Mesme Pergjitheshme e Bashkuar Mjede

Ka studiuar Bachelor për Teknologji Informative (IT) në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Ka studiuar MAP Master në Administrim Publik në Gjon Buzuku

Disa ngjarje të rëndësishme